Resultats de la cerca

468 km² de benestar

Andorra és un oasi enmig dels Pirineus. Les muntanyes, la qualitat de vida i la fiscalitat atractiva han fet que darrerament es dupliquin les recerques d’habitatges al país. Cada vegada hi ha més inversors, esportistes d’elit i youtubers que trien el Principat com a lloc de residència. Aquest territori de 468 km2 no només ostenta el títol del país amb major esperança de vida del món, sinó que compta amb unes condicions ideals per a l’entrenament.

A més, un dels atractius que ofereix és l’anonimat i la tranquil·litat, en ser un territori amb 78.000 habitants en el qual es respecta molt l’espai personal. D’altra banda, el Principat té un sector serveis molt desenvolupat, un sistema sanitari que encapçala el rànquing mundial i quatre sistemes educatius: andorrà, espanyol, francès i britànic. La seguretat i la ubicació també són dos elements destacables del país, ja que compta amb dos aeroports internacionals en un radi de 200 km. A més, la creació d’Andorra Airlines i l’anunci que es faran vols directes entre la Seu i Madrid, auguren un futur esperançador.

El Principat d’Andorra també és un dels estats més antics d’Europa, amb un sistema polític de coprincipat parlamentari on els caps d’Estat del país són el Bisbe d’Urgell i el president de la República Francesa. Aquest sistema ha permès Andorra mantenir-se neutral i amb les fronteres inalterades des dels seus orígens al segle XII. La Constitució andorrana es va aprovar el 1993 i s’adopta l’euro com a moneda d’ús tot i no ser un estat membre de la Unió Europea.

picto_bi_gb_orbital

AVANTATGES

D’UN GRUP

D’EMPRESES

picto_bi_construccio

TRACTE DIRECTE AMB

PROMOTORS I

CONSTRUCTORS

picto_bi_legalitat

ASSESSORAMENT

LEGAL EN TOT

EL PROCÉS

logo_becier_immobiliaria_lv2

A Becier Immobiliària oferim un tracte proper i de confiança a tots els nostres clients, sempre amb el segell de solvència, solidesa i serietat de Grup Becier. El nostre equip comercial s’encarrega de buscar i aconseguir l’immoble dels seus somnis i l’acompanya i assessora durant tot el procés perquè no es trobi cap entrebanc.

Pel que fa a la nostra cartera d’immobles, tractem tots els nostres productes de manera professional i els posicionem en portals immobiliaris de prestigi, amb un seguiment àgil de la seva promoció.

Sol·licitud d’assessorament

He llegit i accepto l'avís legal i política de privacitat

 

Comparar les llistes