Resultats de la cerca

Andorra, un país acollidor

Andorra és un petit estat europeu, situat als Pirineus delimitant les seves fronteres amb Espanya i França.

El Principat d’Andorra és un dels estats més antics d’Europa amb un sistema polític de coprincipat parlamentari on els màxims mandataris són el Bisbe d’Urgell i el President de la República Francesa. Gràcies a aquest sistema Andorra ha remangut un estat neutral i amb les seves fronteres inalterades des dels seus orígens al segle XIII. La Constitució Andorrana data de 1993 i s’adopta l’euro com a moneda d’ús tot i ser un estat no membre de la Unió Europea.

La superfície d’Andorra és de 468 km² i té una població d’uns 78.000 habitants aproximadament.

Inversió Segura

Andorra disposa de molts atractius per als diferents perfils d’inversor extranger donada la seva ubicació privilegiada, les vies de comunicacions del país amb dos aeroports internacionals en un radi de 200 kilòmetres, la seguretat del país i una fiscalitat reduïda entre altres.

logo_becier_immobiliaria_lv2

A Becier Immobiliària oferim un tracte proper i de confiança a tots els nostres clients amb el segell de solvència, solidesa i serietat de Grup Becier. El nostre equip comercial se n’encarrega de buscar i aconseguir l’immoble dels teus somnis i t’acompanya i assessora durant tot el procés perquè no et trobis cap entrebanc.

Pel que fa a la nostra cartera d’immobles, tractem tots els nostres productes de manera professional i els posicionem en portals immobiliaris de prestigi, amb un seguiment àgil de la seva promoció.

Sol·licitud d’assessorament

He llegit i accepto l'avís legal i política de privacitat

 

Comparar les llistes