| | | |

Avís legal

1. Titularitat

www.becierimmobiliaria.com és un domini d'Internet de titularitat de la societat mercantil andorrana GESTIÓ DE PATRIMONIS,SAU.
El comerç Gestió de Patrimonis és un comerç inscrit en el Registre de Comerç i Indústria del Principat d'Andorra amb el número 923369P. Gestió de Patrimonis pertany a la societat andorrana GESTIÓ DE PATRIMONIS, SAU, inscrita al Registre de Societats del Govern d'Andorra, amb el número 923369P i número de registre tributari A-708974-P.

2. Condicions d'accés

L'accés al lloc web de GESTIÓ DE PATRIMONIS, SAU comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, els seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent.
Per aquest motiu, us recomanem que llegiu atentament el contingut d'aquest avís si voleu accedir-hi i utilitzar la informació i els serveis que ofereix la pàgina web.

3. Condicions d'ús

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i els serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de dur a terme activitats il•legals, il•lícites o contràries a la bona fe i l'ordre públic; tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal•lats.
En cas d'incompliment de les condicions d'accés i ús d'aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

4. Continguts

L'usuari assumeix, coneix i accepta que la informació continguda en aquest lloc web és merament informativa; els continguts del lloc web poden ser inexactes, contenir errors o no estar degudament actualitzats, tanmateix GESTIÓ DE PATRIMONIS, SAU posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.

Els continguts, l'organització i els enllaços han estat seleccionats per GESTIÓ DE PATRIMONIS, SAU, que es reserva el dret de modificar, actualitzar, afegir o eliminar els continguts del lloc web, i també limitar o impedir l'accés, ja sigui temporalment ja sigui definitivament, sense notificació prèvia. 

Membre de l'Associació d'Agents
Immobiliaris d'Andorra
Col·legiat 372